Categories
Visuele geanimeerde video's

GEANIMEERDE VIDEO’S UPGRADE UW VISUELE INHOUD

Je hebt vast wel eens van infographics gehoord. Een nog grotere trend dan infographics is infographic vermoeidheid. Veel makers van inhoud gebruikten statische infographics als een manier om gegevens te visualiseren door droge statistieken in een visueel feestmaal te veranderen. Maar de laatste tijd zijn infographics steeds meer tekst- of gegevenszwaar geworden en daarom visueel onoverzichtelijk (en hoofdpijn veroorzakend).

Wat gebeurt er als je een lezer een statische infographic onbeheerd laat bekijken? Ze racen er doorheen en missen waarschijnlijk veel van de inhoud. Dit wordt nog verergerd als de infographic te onoverzichtelijk is, dus veel tekst of data.

Dat is waar geanimeerde infographics kunnen helpen. Geanimeerde infographics bieden een “rondleiding” door de inhoud, wat twee voordelen biedt:

  1. Je kunt het tempo van de kijker bepalen via de inhoud
  2. U kunt rich media (beweging, muziek, geluidseffecten, visuele elementen, enz.) gebruiken om specifieke punten te markeren

Een geanimeerde infographic is een manier om informatie te visualiseren met behulp van een combinatie van afbeeldingen, illustraties, grafieken, grafieken, tekst en andere elementen die worden geanimeerd om beweging toe te voegen. Channelorange mag dan een in Nederland gevestigd bedrijf zijn, ze hebben me geholpen om een ​​animatievideo voor mijn bedrijf te maken, wat echt fantastisch was. Met de hulp van hen kan ik mijn punten overbrengen en dat ze namens mij een prachtige animatievideo hebben gemaakt.

In de afgelopen vijf jaar is er zwaar vertrouwd op infographics als een apparaat om complexe informatie verteerbaar te maken. Maar wat ooit een voornamelijk statische vorm van inhoud was, is enorm geëvolueerd met animatie en geanimeerde elementen die helpen om ideeën gemakkelijker te interpreteren en aantrekkelijker te maken.

Het mooie van infographics is altijd hun deelbaarheid geweest. Of het nu gaat om GIF’s of video’s, geanimeerde infographics zijn visuele stukjes inhoud die gemakkelijk te consumeren zijn en waarnaar gemakkelijk kan worden gelinkt.

www.channelorgange.nl