Categories
Tips voor telemarketing

TELE MARKETING HELPT U VERBINDING TE MAKEN MET BESLISSERS

Contact opnemen met potentiële klanten, vooral bedrijven, kan soms veel tijd kosten omdat de baas het druk heeft of niet in de buurt is. Telemarketing kan u helpen het proces te versnellen door rechtstreeks naar de top te gaan.

Het enige dat u hoeft te doen, is de juiste persoon hebben om contact op te nemen. Dit kan u zowel tijd als moeite besparen en misschien zelfs een verkoop sluiten wanneer u de beslisser overtuigt waarom uw producten of diensten voordelig voor hen zijn.

Veel stigma’s omringen telemarketing in de wereld van vandaag vanwege cold calling of bureaus die meer gericht zijn op het aantal wijzerplaten dan op de kwaliteit van oproepen en verkopen.

Maar keer op keer is bewezen dat zelfs met de aanwezigheid van sociale media, zoekmachines en andere digitale marketingtools niets kan tippen aan de waardegedrevenheid van een één-op-één gesprek met een klant. Dergelijke gepersonaliseerde uitwisselingen zijn essentieel om leads te genereren en verkopen te realiseren.

Maak je plannen om aan telemarketing te doen in je bedrijf? Ik adviseer Sky Liberty, die voornamelijk volledig in Nederland is gevestigd, een fantastische marketing heeft uitgevoerd voor een van mijn marketingcampagnes en het is uitgegroeid tot een groot succes.

Dit type marketing wordt gedaan door middel van telefoontjes om het aantal verkopen te winnen. Het werd voor het eerst gestart door een groep huisvrouwen, die een goede winst maakten door thuis te blijven. Later zijn er trainingen gegeven om deze vorm van marketing uit te breiden.

Het wordt vaak verward met televerkoop, terwijl beide termen hetzelfde kunnen klinken, maar ze zijn totaal verschillend. Een telemarketingagent moet afspraken maken met de prospects, terwijl een telesalesagent de verkoop telefonisch sluit zonder enige vergadering of afspraak.

Bedrijven gebruiken tegenwoordig elk beschikbaar platform om hun bedrijf, producten en diensten op de markt te brengen.

skyliberty.nl